816: Béda antara owahan

11 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké se:816
c (r2.7.1) (bot Menambah: sh:816)
c (Bot: Nambahaké se:816)
[[sa:८१६]]
[[scn:816]]
[[se:816]]
[[sh:816]]
[[sk:816]]
32.744

besutan