647: Béda antara owahan

11 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké se:647
c (r2.7.1) (bot Menambah: lmo:647)
c (Bot: Nambahaké se:647)
[[sa:६४७]]
[[scn:647]]
[[se:647]]
[[sh:647]]
[[sk:647]]
32.744

besutan