Panci: Béda antara owahan

151 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
{{inuseuntil| 28 Pebruari 2013}}
[[Gambar:Copper-saucepot.jpg|thumb|Panci saka [[tembaga]] nganggo kuping ing sisine.]]
'''Panci''' ([[bahasa Inggris]]: ''saucepan'') yaiku alat masak sing digawé saka [[logam]] ([[alumunium]], [[baja]], lsp) lan bentuké [[silinder]] utawa cilik ing bagian ngisoré <ref>http://www.artidefinisi.com/2012/08/pengertian-panci.html</ref>. Panci bisa nduwèni gagang siji utawa rong "kuping" ing loro sisiné lan biasané digunakaké kanggo masak banyu, sayur sing ana duduhé. Ukuran panci biasané dinyatakné nganggo [[volume]]né (biasane antarane 1-8 [[liter]])<ref>http://artikata.com/arti-343480-panci.html</ref>.
 
== Deleng uga ==
* [[Penggorengan]]
* [[Wajan]]
 
== Referensi ==
{{reflist}}
 
{{dapur-stub}}