Yadawa: Béda antara owahan

24 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}}
 
'''Yadawa''' inggih punika ras katurunan [[Yadu]] saking [[Dinasti Candra]]. Ras/wangsa [[Yadawa]] minangka pangangon lembu, saklajengipun damel krajaan ingkang dipun sebat [[Dwaraka]] (sakpunika [[Gujarat]], [[India]])
 
[[Kategori:Suku bangsa ing India]]