Sepur: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
File:Baraya.JPG|Baraya Geulis ing [[Stasiun Padalarang]]
File:Krdi_banyubiru_SLO.jpg|KRDI Banyubiru/ Joglosemar ing [[Stasiun Solo Balapan]]
File:Locomotive ChS8-075 2011 G1.jpg|Lokomotif listrik Skoda ChS8-075 ing Vinnitsa stasiun sepur Vinnitsa . Lokomotif iki di gawedigawé ing taun 1989. MoskowMoskwa -Kreta Kréta Kishinev
File:NSB Di 4 Saltfjell.jpg|Norges Statsbaner Di 4. kretaKréta saksaka Bodø tumuju Trondheim (Nordlandsbanen), ngelewatingliwati Saltfjellet antarané Lønsdal lan Bolna
</gallery></center>