U2: Béda antara owahan

7 bèt wis dibusak ,  8 taun kepungkur
c
mbenerake ukara
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké id:U2; panggantèn kosmètik)
c (mbenerake ukara)
| Name = U2
| Img = 2005-11-21_U2_%40_MSG_by_ZG.JPG<!-- Only freely-licensed images may be used here. Please see WP:FU before adding an image. -->
| Img_capt = U2 beraksinalika dipentas panggung diing [[Madison Square Garden]] bulansasi [[November]] [[2005]]
| Img_size =
| Background = grup musik_atau_band
| Origin = <!-- Do NOT put the Irish flag (or any flag) here per WP:FLAG and consensus reached on U2:Talk. thanks. -->[[Dublin]], [[Irlandia]]
| Genre = [[Rock]]<br />[[Post Punk]]<br />[[Alternative Rock]]<br />
| Years_active = 1976–saikik1976–saiki
| Label = [[Island Records|Island]], [[Music Corporation of America|MCA]], [[Interscope]]<br />[[Mercury Records|Mercury]]
| Associated_acts =
}}
'''U2''' yaiku grup musik legéndaris saka nagari [[Irlandia]] ingkang didamel karo [[Bono]] (Paul David Hewson, vokal lan gitar), [[The Edge]] (David Howell Evans, gitar, piano, vokal lan bas), [[Adam Clayton]] (bas lan gitar) dan [[Larry Mullen, Jr]] (drum). Group musik iki didamel rikala taun 1976.
Diwiwiti saka iklan mading rikala ditempel ing sékolah ing [[Dublin]], nagara [[Irlandia]]. Asma kapisan grup band iki yaiku Feedback, nalika kuwi tasih nagstangasta lagu-lagune [[The Beattles]].
 
 
1.374

besutan