Kelir: Béda antara owahan

226 bèt wis dibusak ,  14 taun kepungkur
c
wikify
c (wikify)
*Bati
 
=='''Mugi Ugi Mirsani''' ==
*[[Wayang kulit]]
*{jv} [http://jv.wikipedia.org/wiki/Wayang_Kulit Wayang Kulit]
*[[Wayang klithik]]
*{jv} [http://jv.wikipedia.org/wiki/Wayang_klithik Wayang Klithik]
 
*{id} [http://id.wikipedia.org/wiki/Kelir Kelir]
*{id} [http://id.wikipedia.org/wiki/Simpingan Simpingan]
 
=='''Pranala nJaba'''==
{{Stub}}
 
3.255

besutan