Kondensator: Béda antara owahan

7.866 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
Kaca énggal: '''Kondensator''' utawi asring dipunsebat minangka '''kapasitor''' inggih punika satunggaling piranti ingkang saged nyimpen energi ing salebeting [[medan listrik...
(Kaca énggal: '''Kondensator''' utawi asring dipunsebat minangka '''kapasitor''' inggih punika satunggaling piranti ingkang saged nyimpen energi ing salebeting [[medan listrik...)
(Ora ana béda)
317

besutan