1011: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.1) (Bot: Nambahaké sh:1011
c (r2.7.3rc2) (Bot: Nambahaké se:1011)
c (r2.7.1) (Bot: Nambahaké sh:1011)
[[scn:1011]]
[[se:1011]]
[[sh:1011]]
[[simple:1011]]
[[sk:1011]]
9.872

besutan