Gelombang elektromagnetik: Béda antara owahan

726 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
Kaca énggal: '''Gelombang elektromagnetik''' yaiku gelombang transversal kang madeg saka ''osilasi'' medan listrik, ''medan magnetik'', siji lan sijiné jejeg lurus lan owah sacara perio...
(Kaca énggal: '''Gelombang elektromagnetik''' yaiku gelombang transversal kang madeg saka ''osilasi'' medan listrik, ''medan magnetik'', siji lan sijiné jejeg lurus lan owah sacara perio...)
(Ora ana béda)
137

besutan