Candhi Sumberawan: Béda antara owahan

8 bèt wis dibusak ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
{|
|
*[[Kanggo tanda papan préngetan menawa ana kedadéan penting kang ana hubungané karo Sang Budha]]
*[[Kanggo lambang suci agama Budha kang dianggap duwé kekuatan ghaib]]
|}<ref name="internet 2">{{id}} [http://pesonamalangraya.com/?p=1304#more-1304 www.pesonamalangraya.com: Candi Sumberawan; Satu-satunya Stupa di Jawa Timur] (diunduh tanggal 11 Oktober 2012)</ref> .
 
121

besutan