Tagliacozzo: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké zh:塔利亚科佐)
 
== Sajarah ==
Cedhak kutha modern tau ana kadadéyan perang [[Battle of Tagliacozzo]] antarané [[Conradin]] saka Hohenstaufen land [[Charles I of Anjou]].
 
== Pemandhangan utama ==
137

besutan