Pumori: Béda antara owahan

72 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}}
[[Gambar:Pumori.jpg|250px|thumb|Gunung Pumori naliks wulan oktober 1999]]
[[Gambar:Mt Pumori.jpg|250px|thumb|Gunung Pumori naliks wulan tanggal 15 Maret 2005]]
Mt Pumori.jpg
Pumori-fromKalaPattar2.jpg
'''Gunung Pumori''' inggih punika salah satunggaling gunung ingkang populer wonten ing saperanganipun gunung ingkang gadhah inggil langkung saking 7000 meter. Paminggah anggenipun minggah gunung punika boten radi kangelan, amargi rutenipun ingkang gampil dipunminggahi. GUnung Pumori papanipun manggen wonten ing sisih kilenipun GUnung [[Everest]], ing watesanipun antawisipun [[Nepal]] kaliyan [[Tibet]].<ref name="internet 1">{{en}}[http://www.tripnepal.com/nepal/expedition-in-nepal/mt.-pumori-expedition-7169m.php](dipunundhuh tanggal 11 Oktober 2012)</ref>