390: Béda antara owahan

11 bèt wis dibusak ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nyingkiraké id:390
c (r2.6.4) (bot Menambah: zh-yue:390年)
c (r2.7.3) (Bot: Nyingkiraké id:390)
[[hu:390]]
[[hy:390]]
[[id:390]]
[[io:390]]
[[it:390]]
40.672

besutan