1013: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.2+) (Bot: Nambahaké sh:1013
c (r2.7.3rc2) (Bot: Nambahaké se:1013)
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké sh:1013)
[[scn:1013]]
[[se:1013]]
[[sh:1013]]
[[sk:1013]]
[[sl:1013]]
62.379

besutan