Roald Dahl: Béda antara owahan

246 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Wiwitanipun Roald Dahl dados penulis carita laré alit menika amargi panjenenganipun asring ndamel carita kanggé putra-putranipun ingkang cacah gangsal. Carita wau mangké dipuncritani dhateng putra-putranipun sadèrèngipun putra-putranipun tilem. </br>
Caritanipun Roald Dahl ingkang "serius" dipuntérbitaken lan dados karya ingkang ndamel asmanipun misuwur inggih menika ''James and The Giant Peach'' utawi basa Jawinipun "James lan Persik Raseksa". Buku menika dipunterbitaken ing taun 1961.
 
==Bibliografi==
''Novel anak''
#''The Gremlins''
#''James and the Giant Peach''
#''Charlie and the Chocolate Factory''
#''The Magic Finger''
#''Fantastic Mr. Fox''
#''Charlie and the Great Glass Elevator''
#''Danny the Champion of the World''
 
[[kategori:tokoh]]