Epidermis: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Kaca énggal: '''Epidermis''' wonten ing biologi ateges jaringan sel-sel ''pelindung'' ing lapisan paling njaba. Epidermis dados bagian kulit ing [[k...)
 
Tidak ada ringkasan suntingan
'''Epidermis''' wonten ing [[biologi]] ateges jaringan [[sel (biologi)|sel-sel]] ''pelindung'' ing lapisan paling njaba. [[Epidermis kulit|Epidermis]] dados bagian [[kulit]] ing [[kewan]], lan [[manungsa]]. Wonten ing [[wit-witan]], [[epidermis (uwit)|epidermis]] inggih menika lapisan sellsel-sel paling njaba wonten ing [[oyot]], ''batang''[[gagang]], [[godhong]], lan [[organ]] sanesipun.
 
{{disambig}}
69

besutan