Roald Dahl: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
 
Roald Dahl menika lair ing South Wales taun 1916. Panjenenganipun kagungan sedhèrèk sekawan anama Astri, Alfhild, Else lan Asta. Bapakipun Roald Dahl asmanipun Harald Dahl.</br>
Sasampunipun Roald Dahl diwasa, ing [[2 Juli]] [[1953]], panjenenganipun krama kaliyan [[:en:Patricia Neal|Patricia Neal]], salah setunggalipun aktris Hollyood wonten ing jamanipun. Roald kaliyan Patricia kagungan putra cacah gangsal. Putra-putranipun anama Olivia, Tessa, Theo, Ophelia lan Lucy.<ref name="RD" /> Ananging, anggenipun Roald Dahl lan [[:en:Patricia Neal|Patricia Neal]] dados manten namung 30 tahun amargi ing [[17 November]] [[1983]] panjenenganipun sami ''cerai''. Sasampunipun cerai, panjenenganipun krama malih kaliyan Felicity "Liccy" Crosland ing tahun ingkang sami kaliyan tahun cerainipun, inggih menika tahun [[1983]]. <refnameref name="nikah" />
 
==Wiwitan Makarya==