Roald Dahl: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
 
Roald Dahl menika lair ing South Wales taun 1916. Panjenenganipun kagungan sedhèrèk sekawan anama Astri, Alfhild, Else lan Asta. Bapakipun Roald Dahl asmanipun Harald Dahl.</br>
Sasampunipun Roald Dahl diwasa, ing [[2 Juli]] [[1953]], panjenenganipun krama kaliyan [[:en:Patricia Neal|Patricia Neal]], salah setunggalipun aktris Hollyood wonten ing jamanipun. Roald kaliyan Patricia kagungan putra cacah gangsal. Putra-putranipun anama Olivia, Tessa, Theo, Ophelia lan Lucy.<ref name="RD" /> Ananging, anggenipun Roald Dahl lan [[:en:Patricia Neal|Patricia Neal]] dados manten namung 30 tahun amargi ing [[17 November]] [[1983]] panjenenganipun sami ''cerai''. Sasampunipun cerai, panjenenganipun krama malih kaliyan Felicity "Liccy" Crosland ing tahun ingkang sami kaliyan tahun cerainipun, inggih menika tahun [[1983]]. <refnameref name="nikah" />
 
==Wiwitan Makarya==