Gunung Rigi: Béda antara owahan

6 bèt wis dibusak ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(+{{inuseuntil|28 Februari 2013}}))
Tidak ada ringkasan suntingan
{{inuseuntil|28 Februari 2013}}
'''Gunung Rigi''' kuwi salah sawijining gunung sing ana ing [[Swiss]]. Gunung iki duwé "celukan" ''The Queen of The Swiss Mountains'' sing ateges "Ratune Gunung-gunung Swiss". Gunung Rigi sing kaapit telung sendhangtlaga iki dhuwuré yaiku 1800 mèter.
Saka ndhuwur Gunung Rigi, Pagunungan Alpèn lan 13 sendhangtlaga sing ana ing sacedhaké gunung bisa kètok.
==Panggon Wisata==
Yèn arep wisata ana ing Gunung Rigi, akèh