Deep Purple (band): Béda antara owahan

19 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.2) (Bot: Nambahaké id:Deep Purple
(Rintisan Deep Purple Pertama)
 
c (r2.7.2) (Bot: Nambahaké id:Deep Purple)
[[hu:Deep Purple]]
[[hy:Դիփ Փարփլ]]
[[id:Deep Purple]]
[[it:Deep Purple]]
[[ja:ディープ・パープル]]
25.160

besutan