Spyware: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.2) (Bot: Ngowahi id:Perangkat pengintai
(Kaca énggal: '''spyware''' yaiku program kang kainstal ing sajroning sistem komputer, lan mampu ngumpilake pira-pira informasi babagan kang diduweni user banjur ngirimake informasi kasebut m...)
 
c (r2.7.2) (Bot: Ngowahi id:Perangkat pengintai)
[[hu:Kémprogram]]
[[hy:Լրտեսածրագիր]]
[[id:Perangkat pengintai]]
[[it:Spyware]]
[[id:spyware]]
[[ja:スパイウェア]]
[[ko:스파이웨어]]
25.160

besutan