Gaya: Béda antara owahan

3.004 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
Kaca énggal: '''Gaya''' ing babagan ngèlmu fisika inggih punika samukawis ingkang saged dadosaken satunggaling samubarang ingkang gadhahi massa ngalami percepatan.<ref>{{cite web |u...
(Kaca énggal: '''Gaya''' ing babagan ngèlmu fisika inggih punika samukawis ingkang saged dadosaken satunggaling samubarang ingkang gadhahi massa ngalami percepatan.<ref>{{cite web |u...)
(Ora ana béda)
137

besutan