Dhengkul: Béda antara owahan

18 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké ur:گھٹنا
c (r2.6.4) (bot Menambah: sk:Kolenný kĺb)
c (Bot: Nambahaké ur:گھٹنا)
[[ug:تىز]]
[[uk:Колінний суглоб]]
[[ur:گھٹنا]]
[[wa:Djino]]
[[war:Tuhod]]
32.744

besutan