Gaya: Béda antara owahan

20 bèt wis dibusak ,  9 taun kepungkur
c
Bot: Nyingkiraké id:Gaya(fisika) (missing)
(Kaca énggal: '''Gaya''' ing babagan ngèlmu fisika inggih punika samukawis ingkang saged dadosaken satunggaling samubarang ingkang gadhahi massa ngalami percepatan.<ref>{{cite web |u...)
 
c (Bot: Nyingkiraké id:Gaya(fisika) (missing))
[[Kategori:Ngèlmu]]
 
[[id:Gaya(fisika)]]
[[af:Krag]]
[[am:ጉልበት]]
32.744

besutan