Spyware: Béda antara owahan

32 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (r2.7.2) (Bot: Ngowahi id:Perangkat pengintai)
{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}}
'''spyware''' yaiku program kang kainstal ing sajroning sistem komputer, lan mampu ngumpilake pira-pira informasi babagan kang diduweni [[user]] banjur ngirimake informasi kasebut maring lokasi katentu. kbeh mau dilakokake tanpa dingerteni user. Ing internet biasane kasebut [[spybot]] utawa [[tracking-software]].<ref name="test">[http://kangtokkomputer.weebly.com/definisi-spyware.html], Kaunduh 16/10/12.</ref>