Augur: Béda antara owahan

1.710 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
Kaca énggal: thumb|right|150px|Augur '''Augur''' yaiku pendeta ing masa kuno, yaiku Romawi kuno lan Etruria. Tugas utamane mean...
(Kaca énggal: thumb|right|150px|Augur '''Augur''' yaiku pendeta ing masa kuno, yaiku Romawi kuno lan Etruria. Tugas utamane mean...)
(Ora ana béda)
317

besutan