Kolombia: Béda antara owahan

17 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké pag:Columbia
c (r2.7.2) (bot Menambah: srn:Kolombikondre)
c (Bot: Nambahaké pag:Columbia)
[[or:କଲୋମ୍ବିଆ]]
[[os:Колумби]]
[[pag:Columbia]]
[[pam:Colombia]]
[[pap:Colombia]]
32.744

besutan