Profèsi: Béda antara owahan

18 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké tt:Һөнәр
c (r2.7.3) (Bot: Ngowahi sr:Занимање)
c (Bot: Nambahaké tt:Һөнәр)
[[th:อาชีพ]]
[[tr:Meslek]]
[[tt:Һөнәр]]
[[uk:Професія]]
[[ur:پیشہ]]
32.744

besutan