Pendak pindho: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
{{inuseuntil|28 februari 2013}}
 
'''Pendhak pindho''' menika pétangan wekdal ingkang dangunipun [[kalih]] [[tahun]] ingkang wonten ing [[kalènder]] utawi [[tanggalan]] [[Jawi]]. Pendhak pindho menika salah satunggaling [[adicara]] kanggé mengeti tiyang ingkang sampun sédo kalih tahun kepengker.
2.549

besutan