1023: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké sh:1023
c (r2.7.3rc2) (Bot: Nambahaké se:1023)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké sh:1023)
[[scn:1023]]
[[se:1023]]
[[sh:1023]]
[[sk:1023]]
[[sl:1023]]
2.159

besutan