Kendhang: Béda antara owahan

160 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
(+bg, de, en, id)
*'''Tong''': swara iki metu saka sisi utawa pinggir bageyan kendhang sing cilik, ditabuh nganggo pucuk driji panunggul lan driji manis lan langsung diculake.
*'''Tak''': swara iki metu saka bageyan kendhang sing cilik, ditabuh nganggo kabeh driji lan sebageyan tlapakan tangan lan ora diculake utawa tetep nempel, dene tlapakan tangan tengen nempel ing bageyan kendhang sing gedhe. Swara iki nduwe nada paling dhuwur.
*'''Deng''': swara iki metu saka bagian kendhang sing gede, ditabuh nganggo kabeh driji ono ing sisih pinggir kendhan. Sumber : Hari Kendhang Kabupaten Madiun.
 
==Notasi==
Naraguna anonim