Kendhang: Béda antara owahan

42 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
*Swara '''ket''' diwakili simbol '''k'''
*Swara '''tong''' diwakili simbol '''o'''
*SewraSwara '''tak''' diwakili simbol '''t'''
*Swara '''deng''' diwakili simbol '''B'''
 
 
Panganggo anonim