Spyware: Béda antara owahan

208 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
 
==Cara ngenali spyware kang ana ing komputer.==
#Ana perubahan pengaturan ing ''browser'' tanpa dingerteni. Terutama pengaturan [[start up]]e.<ref name="book1">[Saiful kabir.2011.''Menghapus Virus Secara Manual''.Jakarta:Flasbook], Halaman 21,22,23.</ref> Mestine wae pengaturan kasebut langsung ditujokake ing situs katentu kang ana hubungane karo kepentingan ''spy'' kasebut.<ref name="book1"/>
#Anane iklan pop-up tanpa dikarepake ing wektu browsing ing situs katentu, padahal iklan kasebut ora ana hubungane karo situs kang dikunjungi.<ref name="book1"/>
#Komputer dadi lelet (suwi).<ref name="book1"/> Yen didelok ing [[Task Manager]] mangka katemokake status kinerrja [[processor]] ing [[Ram]] kang ora sakmestine.<ref name="book1"/>
#Katemokake program kang aktif kang oara dingerteni pangguna komputer.<ref name="book1"/>
 
== Pancegahan ==
1.590

besutan