Candhi Muaro Jambi: Béda antara owahan

1.915 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
Kaca énggal: {{inuseuntil|23 Februari 2013}} thumb|[[Makara, patung penjaga gerbang ing Candi Gumpung, Candi Buddha Ing situs arkeologi [[Muar...
(Kaca énggal: {{inuseuntil|23 Februari 2013}} thumb|[[Makara, patung penjaga gerbang ing Candi Gumpung, Candi Buddha Ing situs arkeologi [[Muar...)
(Ora ana béda)
121

besutan