Krambil: Béda antara owahan

8 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Bot: Nyingkiraké ks:نارجیٖل (deleted))
 
 
Banjur [[godhong]] [[krambil]] uga dienggo dadi [[bungkus]] panganan lan kagunan liya-liyané.<ref name="internet5"/>[[Godhong]] krambil sing isih [[enom]] lan wernané [[kuning]] diarani [["janur"]], sauntara sing wis [[ijo]] wernané utawa wis tuwa diarani [["blarak"]].<ref name="internet5"/>
 
 
[[Jeli]] [[klapa]] uga kena diarani [[nata de coco]].<ref name="internet3"/> Jeli iki asil perméntasi banyu klapa. Nata de coco biyasané digawé [[és]] utawa [[ager-ager]].<ref name="internet3"/> Saliyané iku nata de coco uga kanggo campuran nggawé [[puding]][[.<ref name="internet3">{{id}}[http://www.femina.co.id/main/default.asp](dipunundhuh tanggal 18 April 2011)</ref>
=== És degan ===
Es ''kelapa muda'' utawa és [[degan]] nduwé jeneng ''ngetrén'' [[és klamud]].<ref name="internet4">{{id}}[http://www.tabloidnova.com/[[id}}[http://www.tabloidnova.com/](dipunundhuh tanggal 18 April 2011)</ref> És klamud iki enak yen diombe wayah awan.<ref name="internet4"/> Biyasane es [[klamud]] uga dicampuri [[sirup]] kanggo nambahai rasa [[legi]].<ref name="internet4"/> Klapa klamud iku istilah kanggo klapa kang kemlamud utawa [[klapa bayi]] kang isih empuk lan rasané kaya-kaya bisa dipangan kanthi diklamuti.<ref name="internet4"/>
=== Asil liyané ===
Olahan primer [[daging]] [[klapa]] kang mateng kena kanggo substitusi utawa pengganti [[glepung]] kanggo nggawe [[jajanan]].<ref name="internet5"/>