Sopran: Béda antara owahan

1.895 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
Kaca énggal: {{inuseuntil|23 Februari 2012}} {{Vocal range}} '''Sopran''' yaiku penyanyi suara paling duwur ing klasifikasi vokal ing budaya musik klasik barat. Istilah iki asal saka [[bahasa It...
(Kaca énggal: {{inuseuntil|23 Februari 2012}} {{Vocal range}} '''Sopran''' yaiku penyanyi suara paling duwur ing klasifikasi vokal ing budaya musik klasik barat. Istilah iki asal saka [[bahasa It...)
(Ora ana béda)
121

besutan