Situs Candhi Batujaya: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Kaca énggal: {{inuseuntil|23 Februari 2012}} thumb|Candi Jiwa di situs Percandian Batujaya '''Pecandhèn Batujaya''' yaiku sawijing komplèk sisa-sia candhi-candhi ...)
{{inuseuntil|23 Februari 2012}}
[[BerkasGambar:Candi Batujaya.jpg|thumb|Candi Jiwa di situs Percandian Batujaya]]
'''Pecandhèn Batujaya''' yaiku sawijing komplèk sisa-sia candhi-candhi [[Buddha]] kuna kang ana ing Kecamatan [[Batujaya, Karawang|Batujaya]] lan Kecamatan [[Pakisjaya, Karawang|Pakisjaya]], Kabupatèn [[Karawang]], Provinsi [[Jawa Barat]]. Situs iki disebut Pecandhèn amarga kasusun saka sekumpulan candi kang tersebar ing pirang-pirang titik.
 
121

besutan