Irlandia Lor: Béda antara owahan

19 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké bar:Nordirland
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké cdo:Báe̤k Ái-ī-làng)
c (Bot: Nambahaké bar:Nordirland)
[[ast:Irlanda del Norte]]
[[az:Şimali İrlandiya]]
[[bar:Nordirland]]
[[be:Паўночная Ірландыя]]
[[be-x-old:Паўночная Ірляндыя]]
32.744

besutan