Yuyutsuh: Béda antara owahan

38 bèt wis dibusak ,  8 taun kepungkur
c
Bot: Nyingkiraké te:యుయుత్సుడు (deleted)
c (Bot: Nyingkiraké te:యుయుత్సుడు (deleted))
[[su:Yuyutsu]]
[[ta:யுயுத்சு]]
[[te:యుయుత్సుడు]]
[[th:ยุยุตสุ]]
32.744

besutan