Sulawesi Kidul-wétan: Béda antara owahan

44 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
(+sithik)
[[sv:Sulawesi Tenggara]]
[[tr:Güneydoğu Sulawesi]]
[[ur:جنوب مشرقی سولاویسی]]
[[vi:Đông Nam Sulawesi]]
[[war:Timugan nga Sulawesi]]
32.744

besutan