Drona: Béda antara owahan

41 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké mr:द्रोणाचार्य
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké mr:द्रोणाचार्य)
[[kn:ದ್ರೋಣ]]
[[ml:ദ്രോണർ]]
[[mr:द्रोणाचार्य]]
[[ne:द्रोणाचार्य]]
[[ru:Дрона]]
182

besutan