Nubia: Béda antara owahan

1.817 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
Kaca énggal: thumb|right|150px|Nubia. '''Nubia''' ({{pronEng|ˈnjuːbiə}}) yaiku panggonan ing Mesir kidul sadawane kali Nil, lan saiki ana ing Sudan lor...
(Kaca énggal: thumb|right|150px|Nubia. '''Nubia''' ({{pronEng|ˈnjuːbiə}}) yaiku panggonan ing Mesir kidul sadawane kali Nil, lan saiki ana ing Sudan lor...)
(Ora ana béda)
317

besutan