Kumunisme: Béda antara owahan

20 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké als:Kommunismus
c (r2.7.3) (bot Menambah: ext:Comunismu)
c (Bot: Nambahaké als:Kommunismus)
 
[[af:Kommunisme]]
[[als:Kommunismus]]
[[an:Comunismo]]
[[ang:Gemōtscipe]]
32.744

besutan