Cangkem: Béda antara owahan

12 bèt wis dibusak ,  9 taun kepungkur
c
Bot: Nyingkiraké ks:ٲس (deleted)
c (r2.7.1) (Bot: Nambahaké hi:मुँह)
c (Bot: Nyingkiraké ks:ٲس (deleted))
[[kk:Ауыз қуысы]]
[[ko:입]]
[[ks:ٲس]]
[[ku:Dev]]
[[kv:Вом]]
32.744

besutan