Kutha Bandhung: Béda antara owahan

20 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.2) (bot Menambah: ur:بندونگ
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké el:Μπαντούνγκ)
c (r2.7.2) (bot Menambah: ur:بندونگ)
[[tr:Bandung]]
[[uk:Бандунг]]
[[ur:بندونگ]]
[[vi:Bandung]]
[[war:Bandung]]
3.645

besutan