Kolonialisme: Béda antara owahan

28 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké kk:Отаршылдық
c (Bot: Nambahaké kk:Отаршылдық)
[[it:Colonialismo]]
[[ja:植民地主義]]
[[kk:Отаршылдық]]
[[ko:식민주의]]
[[krc:Колониализм]]
32.744

besutan