Klor: Béda antara owahan

3.113 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
Kaca énggal: '''Klor''' (bahasa Yunani: ''Chloros'', "hijau pucat"), yaiku unsur kimia kang duwe simbol '''Cl''' lan nomer atom 17. Sajroning tabel periodik, unsur iki kagolong kelom...
(Kaca énggal: '''Klor''' (bahasa Yunani: ''Chloros'', "hijau pucat"), yaiku unsur kimia kang duwe simbol '''Cl''' lan nomer atom 17. Sajroning tabel periodik, unsur iki kagolong kelom...)
(Ora ana béda)
317

besutan