Diesel: Béda antara owahan

32 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}}
'''Deisel''' utawa [[solar]] yaiku [[bahan bakar]] [[minyk]] asai [[sulingan]] saka [[minyak bumi]] mentah.<ref name="internet1">[http://www.scribd.com/doc/45920835/Bahan-Bakar-Solar-Diesel-Fuel]BAHAN BAKAR SOLAR, (Kaunduh 24/10/12).</ref> bahan bakar iki wernane [[kuning]] rodok [[coklat]] kang bening. Panggunaane solar biasane yaiku kanggo bahan bakar ing kabeh jenis [[mesin diesel]] kanti putaran duwur (sakduwure [[1000 rpm]]), kang uga digunakake minangka bahan bakar ing pembakaran langsung [[pawon]] cilik kang utamane dikarepke pembakaran kang resik. Lenga solar iki biasane disut uga [[Gas oil]], [[Automotive Diesel Oil]], [[High Speed Diesel]].
 
6.407

besutan