Charlie And The Chocolate Factory: Béda antara owahan

tanpa ringkesan besutan
(Kaca énggal: ''Charlie and the Chocolate Factory'' utawa "Charlie lan Pabrik Coklat" kuwi salah sawijining novel bocah sing dikarang déning Roald Dahl. Novel iki wis diterjemahaké ing akè...)
 
Tidak ada ringkasan suntingan
{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}}
''Charlie and the Chocolate Factory'' utawa "Charlie lan Pabrik Coklat" kuwi salah sawijining novel bocah sing dikarang déning [[Roald Dahl]]. Novel iki wis diterjemahaké ing akèh basa, kayata basa [[Itali]], [[Spanyol]], [[Norwegia]], [[Rusia]], [[Indonesia]] lan liya-liyané. Novel iki uga wis tau di-''film''-ake kaping pindho.
 
6.407

besutan