Kabupatèn Kampar: Béda antara owahan

26 bèt wis dibusak ,  9 taun kepungkur
c
Bot: Nyingkiraké es:Regencia de Kampar (deleted)
c (r2.7.1) (Bot: Nambahaké es:Regencia de Kampar)
c (Bot: Nyingkiraké es:Regencia de Kampar (deleted))
 
[[en:Kampar Regency]]
[[es:Regencia de Kampar]]
[[id:Kabupaten Kampar]]
[[ms:Kabupaten Kampar]]
32.744

besutan